Tävling a lá jfk!

Var i jönköping och tävlade idag :) Hade ställt klockan på 5 för att jag skulle vara ute i god tid och ta allt i lugn och ro, tror ni inte mobiljäklen ringer vid 6 istället då? Som tur var blev det inte så stressigt ändå, men fick lite smått panik till en början. Knoppade henne på morgonen och packade in sakerna i bilen, samt ryktade igenom en torvig ponny :] Sedan rullade vi iväg, käkade frulle i bilen dit så där sparade vi lite tid med!

Framridningen till LCn: Hon var superfin! Hade drygt 30min att rida fram på, vilket jag tycker är lite stressigt eftersom hon kräver väldigt mycket ridning innan hon släpper till, men hon lossnade rätt snabbt :) Gjorde övergångar, tempoväxlingar och lite lösgörande arbete så att hon skulle lägga all fokus på mig! Kändes jättebra och hon var på G hela tiden och antog nya uppgifter super!

LC:2 2008: Känslan vi hade från framridningen sprack tyvärr när vi kom in på tävlingsbanan, hon var jättespänd! Hon blev lite ängslig i ridhuset där, hon kändes som en liten 3åring som råkat komma vilse.. Hon blev som låst i en bubbla och var väldigt "opåverksbar", så jag visste inte riktigt hur jag skulle ta mig ut det. Men vi genomförde programmet från start till mål med en hel del missar, trodde poängen skulle bli därefter, men de blev helt klart godkänt :) Fick 50,71 %


Framridningen till LBn:
Hade gott om tid att rida fram, så jag red igenom henne ganska så länge :] Hon kändes lite ostadig i temperamentet, ena stunden var hon seg och dog lite för mig, sen helt plötsligt så rann hon iväg. Jag påverkade inte henne så mycket som behövdes, så jag blev lite sur på mig att jag inte gick in och ställde mer krav och försökte plocka fram hennes bästa egenskaper! För vi kan om vi bara vill.. ;) På collecting ring gick det mycket bättre och hon började bli mer lösgjord där, dock fortfarande lite spänd!

LB:1 2006: Kom in med inte så jättehöga förväntningar, tänkte mer eller mindre "det får gå som det går", helt enkelt. Men om man jämför med första ritten så gick det riktigt bra :D Hon var mer avslappnad och lyssnade på mig! Hon började söka sig neråt-framåt imellanåt och tog det lugnare & lugnare, så jag satt och log lite smått igenom hela ritten för jag kände verkligen att vi tog ett steg framåt. Även om formen inte satt fullt ut och att hon blev lite över tygeln så är jag ändå nöjd med den rundan eftersom jag fick en riktigt bra känsla och att vi två började finna vägarna till varandra :] Slutade iaf på 50,69 % , helt klart godkänt!

Domarens kommentar om Debbie var
: Utvecklingsbar ponny med god gång. När hon kommer ner på tygeln och blir mer eftergiven kommer poängen stiga. Lycka till!
-Med facit i hand så finns det allt en hel del att plocka ut ur den ponnyn minsann ;) But we sill work on it! Det får ta den tid det tar, men kul att man får en sådan kommentar så man inte blir helt nedtryckt sådär.

Älskade lilla ponny! ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se