Tävling!

Var och tävlade Debbie idag. Det fullkomligt spöregnade konstant hela tiden, något jag tycker är riktigt trist när all utrustning blir så blött och klibbigt. Men vi skyddade oss så gott det gick iaf. Debbie var superladdad när vi åkte dit, stod och stegrade i transporten och hoppade runt, tur man har kamera så man vet vad som försigår ;) Väl på plats var hon uppe i det blå och for, men hon lugnade snabbt ner sig!

Framridningen till dressyren: Försökte rida med ett avslappnat intryck och inte tvinga henne utan låta allt falla på plats ju mer lösgjord hon blev! Båda två har ju en tedens till att bli lite ofokuserade när det händer lite saker runt omkring, så vi måste verkligen försöka leva oss in i det vi gör och lägga all fokus på arbetet, vilket inte är så himla enkelt alla gånger! Galoppen var grymt fin, där kommer jag åt henne på ett helt annat sätt och hon är så lösgjord & fin ;) I galoppen kan man plocka fram massor, är faktiskt den gångart hon funkar bäst i och som lösgör henne mest! Traven kändes fin stundtals, dock fick jag inte till den där stabila formen, men hon var ändå lyhörd! "Sladdade" gärna lite med baken i skritten, så fick försöka parera henne och få henne mer framåt för skänkeln, gick bra till slut!

LC:2 2008: Var den enda startande i denna klassen, man kan säga att jag vann då, haha. Fick inte riktigt till det denna gång, väldigt besviken på mig själv faktiskt! När jag känner att Debbie faller in i en annan värld slutar jag rida och släpper allt & då blir det bara ännu värre! Glömde helt enkelt bort att påminna henne om att lyssna på mig, så det blev lite ostadigt vissa gånger och hon tjaffsade emot ganska så mycket! Skritten och galoppen var iaf fin :) Traven får tummen ner idag! Slutade ändå på 58% & rosett vilket var helt oväntat, så så fullt dåligt gick det nog inte, men känslan var inget vidare.

Framridningen till hoppningen: Red fram väldigt kravlöst, kände bara igenom henne så att gas och broms funkade och att hon var lyhörd, vilket hon var! :)

Hoppningen: Felfri & rosett blev det! Superfin var hon och lyssnade grymt bra! Alla distanser, avstånd och rytmen funkade kanoners :D Hade ett bra och jämnt tempo, hon gjorde byten över hindrena och skötte allt så himla exemplariskt! Ingen var osäker heller utan vi red på som bara den och tvekade ingenting, jobbade verkligen som ett team idag och var med varann hela tiden ;) Riktigt nöjd!


Gamla bilder! Pappa tog bilder med min mobil, men den vägrar ladda upp dom -.- daamp!

Dagens outfit i dressyr:
Kavaj + krage
Mountain horse ridstövlar
Mountain horse ridbyxor
Jw-hjälm
Vitt schbrak med mitt namn på

Dagens outfit i hoppningen:
Mountain horse crewjacket, rööd. "Skoljackan"
Scapa schabrak
Röda tretorn
Bruna senskydd-egupiage
jw-hjälm
säkerhetsväst-company riders
Brunt ländtäcke(mountain horse?)
Mh ridbyxor
Kommentarer
Ellen källgren

Åhh, vad kul! Ni är så duktiga så. :D

2010-10-23 » 19:49:33
fannu

2010-10-24 » 11:51:31
fanny den konstiga i klassen ;)

Grattis :P

2010-10-24 » 11:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se