Dressyrtävling i Vissmålen :)

Var och tävlade Debbie på Vissmålen idag :) Om man ska ta det snabbt och kort så var det en stooor skillnad från förra veckans tävling, känns som vi tar kliv uppåt för varje tävling som går! Riktigt härligt.

Framridningen: Eftersom det var lite begränsat med framridningensmöjligheter(tyckte jag) så red jag fram och tillbaks på en väg någonstans där i krokarna för jag vill inte rida på ett kuperat fält när det var blött, hon började det hela med att se ett par intressanta grisar, haha. Hon rullade upp svansen på ryggen och gjorde piaffrörelser, ojoj så maffig hon såg ut då ;) Sen flög hon i luften också och började småstegra, men hon lugnade snabbt ner sig och kom till ro! Perfekt var det när jag nästan fick vara helt själv på ridbanan, kunde koncentrera mig mera då, visserligen stod det ett par från klassen och glodde, men det fick vi leva med! Hon kändes på sina håll fin och lugn, jobbade lite på volten och lösgjorde henne i bogarna :) Försökte att göra det hela så enkelt som möjligt och bara kräva lite av henne, på så sett så slappnade hon av mer och slapp pressen och "stressen"!

Banan(LC:2 2008): Hon gick faktiskt förvånatsvärt bra, trodde hon skulle börja tjura ihop och springa på snedden och ignorera mig, men hon lyssnade jättebra både framåt & bakåt! Dock fick jag anmärkning på att hon var lite felställd i volterna ibland och över tygeln, vilket jag visste om! Men jag brydde mig inte så mycket om att grejja för mycket med henne, utan ville bara få en helt okej ritt! :] Hon spände sig för publiken som satt på ena långsidan, sköt då ut rumpan och tyckte det var obehagligt att vara där. Men överlag gick ritten bra, hon tog förhållningarna och övergångarna kalasbra! :) Som sagt, vi tog ett stort kliv framåt idag om man jämför från tävlingen förra helgen. Lyckades skrapa ihop 49,29 % och den som låg före mig hade 50% och någon hade 51 %, så det var ganska jämnt ändå! Är nöjd och taggar inför nästa helgs tävlingar i Vimmerby :)




Tack Ellen för bilderna! :)
Kommentarer
Ellen källgren

Varse! :)

Lycka till nästa helg. :D

2010-09-05 » 19:25:01
linda

wiie vi kmr tävla mot varann nästa helg :D

2010-09-05 » 19:52:03
URL: http://thalinda.blogg.se/
Tommia

just started reborning and just hooked on as much info as poss; thank you

2011-04-14 » 14:17:05
URL: http://tommia.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se