Vad tog den vägen?

Mitt mål för detta kommande år var att bli bättre på att ta hand om min egen kropp genom att motionera, äta & sova rätt. Vad hände egentligen med den punkten? Ett tag var jag faktiskt duktig och sprang en del, hade godisförbud på vardagarna och tänkte på min sömn, men nu är det helt ombytta roller.. Jag får helt enkelt gå tillbaka till mina bra vanor och planera och strukturera mina dagar så att jag helt enkelt får ta del av allt det goda. Måste väl hålla med om att det blivit en hel del onyttigheter på sistone, men samtidigt kan jag inte säga att jag är lat eftersom jag håller på med mycket annat här hemma som är bra för hälsan, men lite extraenergi på ett par punkter vore inte fel ;)

Får ta tag i det här, svårare än så borde det ju inte vara? När jag väl hoppat i löparskorna och sprungit några meter så brukar det alltid vara skönt att få rensa tankarna lite och konditionsträna kroppen, vilket jag gillar men är alldeles för dålig på att göra. Någon mer än jag som fastnat lite i samma dåliga ovanor? Nu är det dax att sluta lata sig, börja motionera och hålla igång, för då mår man mycket bättre, tro mig!
Har jag rätt? Om inte så är det ju bara många + för själva ridningen eftersom det stärker stabiliteten och hållningen, dessutom orkar du lägga på ett par kol till och nå dina mål.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se