Dagens ridpass!

Debbie trimmades på banan i 1h! Med lite halvtråkig start med ösregn och motivationen i botten lyckades vi avsluta med känslan på topp och en riktigt fin ponny ♥ Ibörjan var hon lite lat och jag lite trött, vilket resulterade i en passiv ridning, men när vi väl började jobba mer effektivt och aktivt så lossnade spärrarna och hon blev mer lösgjord och eftergiven allt eftersom! Galopperade en hel del då hon släpper till lättare i den gångarten och jag kan ju inte säga att hon gick dåligt, för tjena vad bärig, stadig och fin form hon har och jag kan både samla upp som jag kan länga henne och hon bara gör allt helt klockrent ;)

Den känslan fick vi med oss till traven sen där hon blev riktigt mjuk och följsam i hela kroppen, då började vi växa tillsammans igen och jobba som i ett team!


Toppis skulle joggats på banan idag, men eftersom hunden behövde motion så ändrade vi planer lite snabbt och begav oss ut i skogen i 40min! Travade så mycket jag bara kunde och lösgjorde honom så gott det gick, han var riktigt fin stundtals :)

Hårbollen i våras.. I vinter ryker den vinterpälsen så han åtminstone ser ut som en häst och ingen björn ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se