Dagens ridpass!

Debbie trimmades på banan i nästintill 1,5h! Fanns väldigt mycket att ta igenom idag och hon var riktigt envis. Vet inte riktigt vad det är, men vi har hamnat i en "ond cirkel" i traven, hon är jättesvår att lösgöra där även fast jag försöker testa allting, hon tappar gärna formen och slår sig fri! Men i galoppen finns det inget att klaga över, där är hon riktigt lösgjord och eftergiven samt väldigt bärig så det är en ren fröjd när vi väl ska lägga in galopparbetet ;)

Idag blandade jag in upphöjda bommar som en 8:a med en upphöjd bom på båda diagonalerna! Tog snäva eller långa svängar och hade ett rejält tryck i galoppen, sen gjorde vi galoppombyten. Hon skötte allt helt klockrent och var verkligen med på noterna, fina ponny ♥ Tog in henne på volter, samlade upp henne likaså som jag ökade tempot och hon var superfin! Traven lossnade efteråt och hon gick suveränt även där, på slutet fick hon stretcha av genom att trava riktigt lång & låg och få upp ryggen.


Toppis reds igenom på banan i 45min! Idag tog han verkligen för sig rejält, trampade på som bara den och hade ett härligt sug på bettet, riktigt fin med andra ord :) Gjorde mycket tempoväxlingar mellan skritt & trav, jobbade med ställningen/böjningen i båda gångarterna samt la mycket fokus på skänkelvikningarna vilket han tyckte var lite knepigt.. Högervarvet gick jättefint, men vänstern var sååå mycket svårare! På slutet fick vi igenom en godkänd skänkelvikning från vänstern så då fick han trava av lång och låg innan vi avslutade, fina pöjk ♥


Venuska red jag i 30min på banan! Hon var lite smått tjaffsig, vinglig och lat.. Men jag lät henne bara få rulla på i ett bra tempo, trava och galoppera igenom kroppen innan jag red igenom henne och lösgjorde henne lite smått. Stundtals var hon fin, men hon är inte så pass stark för att hålla ihop sig långa stunder ännu, men det kommer :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se