Halsförlängare!

Häromdagen införskaffade jag mig en halsförlängare as known as "gummisnodd". Anledningen till detta är för att jag behöver det som ett hjälpmedel i longeringen för att få hästarna lite lägre i formen! Jag ska ju som sagt börja att variera det dagliga arbetet lite med ridning, longering, promenader och tömkörning för att få det så bra som möjligt!

Nu i höst kommer jag även åka ut på praktik 35mil hemifrån i 3veckor och vi har beslutat att inte plocka med hästarna då det blir en massa krångel och mycket arbete för mig eftersom jag säkerligen kommer ha full snurr med det jag gör.. Och då vore det ju super ifall pappa kunde hålla igång hästarna några gånger i veckan med arbete från marken!

Så nästa inköp är en tömkörningsgjord ;)


Vet att det är sååå många som är emot dessa sorter av hjälptyglar! Men som min dressyrlärare sa "Trivs hästen och att man har rätt kunskaper för att hantera det så är det ingen fara att använda det.. "
Jag är väl inte så speciellt förtjust i det, men i arbete från marken ser jag ingen fara med att ha det! Bättre att få hästen mer låg i formen och hjälpa den att komma i rätt form än att låta hästen gå som en stjärnkikare och skälpa den.. Vad tycker ni?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se