Hälsosam?

Galen dag, minst sagt! Började med att jag klockan ringde en timme tidigare och när jag vaknade insåg jag att jag hade sovmorgon så jag kunde sova 1h till..

Promenerade 1,5-2km från tågstationen till skolan och där hade vi klassråd och sen stalltjänst! Mockade, strödde spån i en massa boxar, fanns hela tiden massa saker att göra! Hade lastning efter lunch och sen stalltjänst igen.. Fick stressa som en tok för att hinna med tåget hem, var så nära på att missa det!

Fick smått stressa till bussen och när jag hoppat av den fick jag ta en powerwalk hem, 4km.. Ingen hemma, ingen nyckel, ingenting att äta(hade i princip bara ätit en halv macka till frulle och 2bananer). Red 3hästar på banan samt fixade med lite småsaker i stallet!

Och nu har jag ätit & duschat, snart dax för sängen.. Ibland undrar jag hur min kropp orkar med mig egentligen? Jag tänker på mig själv i sista hand, alltid! Och nu har jag fått någon jäkla förkylning och har skoskav över hela fötterna + värk efter att ha gått i jodpuhrs hela dagen. Hälsosam? Beror på hur man ser det ;) Men jag klagar inte, trots att det har varit en hektisk dag så tycker jag ändå om när man har mycket att göra!

Nu ska jag snart hoppa i sängs, GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se