Möjligheterna!

Jag är evigt tacksam över de möjligheterna jag har fått i mitt liv! Alla hästar som passerat och som jag fått ta del av att rida/rida till/rida in/rida dagligen. Att ha en sådan stor "krets" med kontaker och förfrågningar om jag vill rida andras hästar är verkligen guld värt! För det första är det riktigt kul, men det är också så mycket kunskaper jag har fått ta del av och lärt mig under alla dessa år. "För att nå målen måste man variera ridningen". Att rida olika hästar som har olika egenskaper, som kräver olika ridsett ger enormt mycket för en och det är jag tacksam att fått ta del av!

Samtidigt som man hade velat tävla på den och den tävlingen, vara på de klasserna och få komma ut och visa upp sig på tävlingsbanorna.. Tyvärr hade jag inte samma förutsättningar där! Jag har aldrig haft en så pass "färdig" häst för att sticka ut på tävlingsbanan och köra mitt rejs! Men det är inget som sätter käppen i hjulet. Jag har alltid fått kämpa med mina hästar och fått ta emot många rejäla dyster och motgångar men också glädjas de stunder framgångarna kom. Men motgångar ger framgångar, alla dessa bakslag har ändå gett mig någonting även fast man inte tror det för stunden! Jag har lärt mig, jag har lärt mig av mitt misstag och kan förbättra det till nästa gång!

Det jag vill poängtera med detta inlägget är att vi alla har olika förutsättningar och möjligheter! Vi kanske inte hoppar 130-klasserna som vi så länge drömt om, fast kanske kompisen gör det, vi kanske inte har "tillgång" till att rida flera hästar, vi kanske inte ens har någon egen häst/sköthäst/foderhäst men vi alla brinner för det vi gör! När motivationen traskar ner till botten och du känner dig helt värdelös, tänk positivt! Fundera kring hur just DU har det.. Vi kan inte vara bäst på allt, men vi kan alltid vara bra på något!

Alla är vi olika, alla kan vi olika, vi har inte samma möjligheter.. Men vi alla har något som inte den andra har! Tänk på det innan du värdesätter alla i din närhet! Vi kan inte få allt, men vi kan alltid få något!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se