Dagens ridpass!

Mot alla odds så gav jag mig ut och red i stormen fullt bestämd att rida trots storm och regn/snö i mängder.. Sjukt läskigt när träden i princip låg ner och nederbörden smattrade i ansiktet, but I didn´t give up även fast jag var som en isbit!

Debbie fick komma ut i 40min! Hade det inte varit för hundens sällskap som gav henne trygghet genom att gå först så hade hon skickat av mig efter några meter i sadeln eller också bara stått på två ben hela rundan och kastat sig, för så blir lillskruttan när det blåser ute ;) Hon var lite på tårna och skuttade till ibland, men helt klart cool i de flesta lägena! Jobbade henne mycket lång och låg med en väldigt mjuk och buren hand, samt mycket arbete ifrån sitsen för att störa henne så lite som möjligt.. Hon var så ruskigt fin, gick som en klocka och känslan var på topp ♥ Helt otroligt vad jag älskar den där lilla ponnybusan! Hon trampade under sig superfint i både skritten och traven och flyttade undan för skänkel riktigt bra.


Toppis joggade jag ut i en halvtimme på våran grusväg! Han var lite smått bekymrad över regnet/snöandet, men utöver det så var han fin och traskade villigt på :) Lill(stor)pojken! ♥

Kommentarer
Linda

Usch för storm och dåligt väder..

Superfina hästar :) är toppis ett varmblod eller? :)

2011-12-29 » 17:27:08
URL: http://lindalindblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se