Dagens ridpass!

Debbie trimmade jag på banan i lite över timman! Det var rätt mycket ponny att rida idag om man säger så, full av energi i huvudet och tankar om hur man på bästa möjliga sätt slipper undan arbete.. Tog ett bra tag att rida igenom henne, men stundtals gick hon riktigt fint! Dock var jag inte helt nöjd, men jag tror att jag satte ett för högt krav på oss båda idag, lite för högt för stunden eftersom hon gått så jäkla bra på sistone och så levde vi inte upp till det målet! Hon gick i en bärig, härlig form med bra tramp från bakkärran och jobbade på superbra, så jag SKA vara nöjd. Hon är hur som helst helt underbar just nu, så stor skillnad från hur hon gått tidigare. Det är ingen lätt ponny och det har jag fått uppleva/känna på. Det har varit blod, svett och tårar, men man har lärt sig så otroligt mycket genom åren. Hon är så himla fin och världens bästa ponny, enligt mig. Bästa Debbabus!


Toppis joggade jag igenom på banan i 40min! Han var seg och loj idag, dock kom han igång mer på slutet och blev finare :)


Venuska joggade jag ut i 30min! No comments om passet, haha. Hon var så stirrig och stressad, rädd för allting och gick helt i taket när några hästar började rejsa runt i hagen 500m bort.. Knäpphäst! Men vi överlevde och travade fortare än fortast hem, fick knappt stopp på ångvälten xD
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se