Dagens ridpass!

Båda hästarna vilade! Mockade och fixade allting och därefter släppte in, fodrade sen :) Hästarna var som vanligt inte på goshumör utan snarare på mathumör, så ska kila ner lite senare och pussa om dom ordentligt för framåt kvällskvisten är de gosiga som nallebjörnar, det är då man brukar bli fast där nere, haha.

Kommer ju trots allt inte få träffa dom på två hela dagar och det är bara jag som sköter om de i vanliga fall & planerar, vet allt. Men pappa tar hand om de torsdag och fredag morgon, sen ska mamma släppa in de på fredag kväll! Jag kommer ringa som en idiot och hålla koll så att allt går rätt till, hönsmamma som jag är.. ;) Men rätt ska vara rätt liksom, även fast jag inte tvivlar på att de skulle missköta det så vill jag ändå försäkra mig om så de inte missat någonting! Har därför utrustat detta med ett litet schema i stallet. Blir nog bra!

Är galet ridsugen och hästarna är galet explosiva och laddade just nu, känner att detta kan bli intressanta ridturer på lördag! Men jag får gång på gång intala mig själv att hästarna inte dör av 4dagars vila, även fast jag imellanåt tror det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se