God morgon!

Nu sitter jag i bussen påväg till Göteborg. Har ca 2-2,5h bussresa ner innan vi är framme, men det är ju skönt att den tiden spenderas med goa klassen. Eller klassen som aldrig kan hålla tyst.. ;)
Vad jag har förstått ska vi kolla på en clinics när vi kommer dit som är obligatorisk för våran klass, sen tror jag även vi måste se en hoppklass och bedömma hur pass fina hästarna är och hur de är skötta, jag får ju hoppas vi har bra platser så vi ser, för det kan ju vara till en fördel... Dock kommer jag säkert sitta och hoppa omkring i stolen eftersom att jag är så galet shoppingssugen! Blir mycket impulsköp, sen ska jag köpa ett par stövlar, vilka återstår att se. Kommer säkert hitta en rad olika stövlar som jag blir totalt förtjust i, hehe.

Jag sover även över i Göteborg hos en kompis kusin och vi ska ta oss från skandinavium till där vi ska spendera natten och jag förmodar att det kan bli en upplevelse i sig. Tjej från smålandska skogarna landar i storstan, det hör man bara på orden hur knasigt och förvirrat det skulle låter, haha. Vi får väl lita helt på mitt lokalsinne om det nu skulle vara till någon nytta :)

Men ni får ha en skön dag i skolan, på skandinavium, i stallet eller tja.. där ni spenderar dagen helt enkelt! Pussss.



NU DRAR VI OCH GÖR GÖTEBORG OSÄKERT, se upp för oss ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se