Göteborgs horse show dag 1 & 2!

24februari

Åkte med skolan ner denna dagen, så vi behövde inte betala någonting. Riktigt nice :)
Vi sprang mest på mässan och kikade på allting, shoppade & trängdes med folket. Vi gjorde även reklam för Charlies och våran skola eftersom vi hade våra skoljackor på oss, haha.

Efter ett par timmars shopping gick vi och kollade på clinicen med Andreas. Väldigt lärorikt och även kul att se alla hans hästar och hur duktig han är :) Vi kikade även på morgondagens vinnare en liten stund på förmiddagen och även en annan hoppklass, men på det stora hela var vi och sprang runt på mässan. Missade tyvärr 150-hoppningen på kvällen, dock hann vi se Roffes superfina och härliga runda som till sist ledde till en seger, synd bara att man inte var där vid prisutdelningen, men aja! Vid den tiden satt jag på en buss som tog oss till det stället vi skulle sova på och vi hittade faktiskt rätt bra, efter vi frågat lite folk!

Om jag ska vara ärlig var väl mässan en liten besvikelse! Såklart fanns det massor saker och jag gjorde några fynd, men jag hade hoppats på mer utbud bland Kingslandsaker, jag tyckte mig mest se en utförsäljning av gamla kollektionen där det bara finns ett par storlekar kvar, dessutom föll mig ingen i smaken.. Eller jo, hittade den västen jag ville ha, men det fanns antingen i xxs eller i s och jag ville ha xs, tänkte köpa den i small dagen efter sen istället och då fanns den inte kvar. Men jag hittade en massa annat skoj istället :)


snyggast.se! Haha jag & Lindaaaa :D


Vi köpte popcorn ifrån Tintin aka Popcornkillen såklart ;)





En del av klassen :) Np1H!

25 Februari

Vaknade upp någonstans i Göteborg, jag och en kompis fixade oss och sedan tog vi bussen ner till Scandi. Snacka om skills när vi kommer till busshållsplatsen precis när bussen kommer, vältajmat ;)
Pappa var på plats där nere så vi kunde lägga in lite shoppingkassar i bilen innan vi for till mässan. Hann gå en sväng runt innan vi traskade in till arenan för att kolla på finalen av morgondagens vinnare och därefter speedhoppningsklassen!

Eftersom vi nästan kunde mässan utantill sen gårdagens vandring runt där så tittade vi på showerna lite mer. Såklart gick vi ett par timmar på mässan också, man kan ju inte se sig mätt på alla grejjer! Vad härligt det skulle vart och vara ekonomiskt oberoende, bara strosa runt och plocka på sig det som föll en i smaken.. Men det är minst lika härligt när man kämpat ihop en klirr i kassan och få köpa det man länge sparat till, den känslan är nog minst lika bra, om inte bättre, tror jag.

På kvällen var det en hoppklass, sen lite uppvisning från Flyinge och därefter six bars. Alltid lika kul att kolla på "höjdhoppningen". Iår klarade Marco Kutscher 185cm och vann därmed klassen :) Kommer ihåg att Robert Whitaker hoppade 190cm förra året, inga dåliga höjder det där..

Åkte hem när allt var slut och ville mer än gärna åka tillbaks, älskar stället!

Shoppingsakerna kommer upp i ett annat inlägg! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se