Dagens ridpass!

Debbie red jag ut en tur på tillsammans med sällskap! Blev lite längre rundan än vad jag planerat, det slutade nämligen med att vi var ute i nästan 2,5h. Vi fick rida värsta omvägarna i skogarna då folk hade stängt av en del vägar, men det funkade det ju också! Red vid ett sandtag där det fanns många klätterbackar som vi jobbade hästarna i ;)

Debbie var pigg och alert och tyckte det var superkul att få komma ut och röra på sig! Dock tjurade hon ihop mot den andra hästen och försökte markera genom lite kickningar, men annars skötte hon sig. Eftersom hon fick klättra så pass mycket i alla möjliga backar och på alla möjliga underlag så travade och galopperade vi inte så extremt mycket! Hon var väääldigt laddad i traven och galoppen, men när hon väl slappnade av och kom till ro så var hon riktigt trevlig att jobba med. Fina ponnyn ♥


Toppis joggades ut i 40min! Travade en hel del och han var superfokuserad på mig och jobbade på väl :) Gjorde inga större krusiduller än att lösgöra honom och motionera lite lätt, men han kändes fin och fräsch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se