Dagens ridpass!

Debbie fick sig ett trimpass på rakbanan idag i 1,5h! Hon var minst sagt som en explosiv bomb att rida, hade galet mycket energi att göra utlopp av! Galopperade rejält så att hon fick busa av sig en aning av all den "bushet" hon bar på. Fast jag började det hela med att jogga igång henne lite lätt i en lång och låg form med mycket tempoväxlingar och övergångar för att få henne lösgjord och lydig! När jag kände att hon lyssnade på mig och var reglerbar och kontrollerbar så lät jag henne få galoppera på en längre bit i en friare form och i ett friskt tempo!

När hon fått rejsa av sig lite så började jag samla henne mera i galoppen och sätta henne på baken! Jobbade i en väldigt svag uppförsbacke! La henne i en högre form så att hon fick trampa under mer och finna en bra balans och bärighet, hon var superfin men superdunderpigg ;) Jobbade ett tag med galoppen, kortade respektivde längde och fick henne riktigt loss och eftergiven innan jag slutligen travade av lång och låg med lösgörande arbeten! Hon var ruskigt fin på slutet när hon slappnade av och släppte på alla spänningar.. ♥


Toppis joggades ut i 1h! Travade en bit på rakbanan och försökte lugna ner en väldigt pigg häst.. Han for åt alla håll och kanter, men jag tror lyckades få lite kontroll på busen på slutet iaf ;) Han gick fint stundtals när han inte fick något tokryck för sig! Blev ett ganska simpelt pass för honom med mycket lösgörande arbeten, bogen in/ut och bara få rulla på i en friare form utan att vinkla in mulen! Han kändes PIGG och fräsh.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se