Dagens ridpass!

Debbie trimmades på banan i över timman! Allt kändes rent ut sagt katastrofalt till en början, jag var okoncentrerad som tusan och Debbie var lite loj.. Ingen bra kombination med andra ord! Slutade med att jag gjorde halt, tog ett djupt andetag och bad mig själv att skärpa till mig, klappade om ponnyn och sen började RIDA på riktigt! Det lönades faktiskt och hon var finare än finast!

Gjorde mycket övergångar mellan trav-galopp-trav-skritt-galopp osv och hon var avslappnad och lydig! Tog varenda förhållning och halvhalt, gick i en relativt stadig och bärig form och riktigt jobbade på superfint. Hon var så galet rolig och härlig att rida när hon gjorde allt jag bad om så bäst hon kunde ♥ Hon brukar även rinna iväg lite i övergångarna mellan galopp-trav, men idag minsann var hon så lösgjord, eftergiven, mjuk, följsam och lydig som hon bara kunde! Go känsla ;)


Toppis joggades lite lugnt i 45min på banan! Blev mycket tempoväxlingar för att han dels skulle få "under" baken mer och sen för att han skulle länga steglängden, han skötte sig fint! Gjorde även en del bogen in/ut för att få honom loss och mjuk i sidorna. Han kändes fin och väl framme för skänkeln passet igenom :)


Nevvan trimmades på banan i 1h(inräknat med skritt dit och hem). Hon var superseg ibörjan, men på slutet blev hon mycket bättre! Lösgjorde henne och körde en riktig genomkörare med lite bomövningar, övergångar och mycket "hålla igång" så hon var helt slut när vi var klara, haha. Men hon var jättefin att jobba med :)
Kommentarer
Ellinor

kan man inte få se någon bild eller film på Nevvan?

Är nyfiken ;)

2011-08-01 » 17:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se