Svar på kommentar!



Jovisst kan jag det! Om du är nyfiken på att veta mer så gå in här!

Jag går som sagt på Tenhults Naturbruksgymnasium med inriktning häst! I höst börjar jag andra året. Jag tycker det är en superbra skola där man både har möjligheten till att hålla på med det man är intresserad av och ändå kan läsa så att man har högskolebehörighet efter gymnasiet!

Dock har jag rätt långt att pendla! Pendlar med bil-buss-tåg varenda, eviga dag och det tar sin lilla tid! Om man bortser från alla uppehåll jag får göra på stationerna så tar det 1h till skolan, men räkna med det dubbla när man måste passa tåg och buss osv.. Ibland känns det lite jobbigt, men det får man leva med! Kunde ju varit värre.

Nu i 1:an har det varit mycket "slavarbete" allvarligt talat! Vi har fått städa anläggningen, stallskötsel och fixat allt runt omkring och legat lite lågt med ridningen! Nu i 2:an kommer vi rikta in oss mer på ridningen och i 3:an på vårterminen har jag valt tävlingsinriktad ridning och då kommer jag rida 2dressyrpass/vecka och 2hoppass/vecka :)

Lärarna är i princip som andra skolor! Vissa bättre, andra sämre. Finns massvis med grymma lärare som man lär sig galet mycket på, på deras lektioner, sen finns det ju en och ett annat rötägg, haha. Precis som vanligt med andra ord!

Det som är så skönt med att plugga i Tenhult är att du inte behöver bry dig så mycket om dagens utseende! Ingen bryr sig om du har lite skit under naglarna, alla är vi vana ;) Man kan komma i morgonrocken-ingen bryr sig! Har du en "bad hair day" så behöver du inte fixa dig i flera timmar innan skolan börjar-ingen bryr sig! Dock tycker jag det känns skönare att komma "fräsch" vilket som! haha.

Att plugga på Tenhult är typ densamma som en "vanlig" skola! Vi läser mycket av de ämnen man läser på samhäll-linjen, bara det att vi blandar in massa annat skoj så som ridning och hästkunskap, vilket gör en skoldag mycket roligare ;)

Kommentarer
Falk! :)

Kortfattat sagt: Tenhults Naturbruksgymnasium är livets skola, för man har så otroligt kul där! :)

2011-07-29 » 13:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se