10 saker ni kanske inte visste om mig..

-Jag har inte ätit skinka på flera år! Är lite smått halvvegeterian och skinka är absolut inte något jag skulle stoppa i munnen just nu..

-Mina tandläkare säger jämt att jag har så "spänd" käke och har stora "käkmuskler", troligtvis för att jag sjunger väldigt mycket, påpekar de jämt!

-Jag tänker oftast lite för mycket på onödiga saker när jag blir rastlös, helst om jag gillar en artist/person tänker jag så det knakar och blir oftast lite depp bara för att jag inte får träffa personen i fråga! Sådan är jag och det får jag nog leva med, tyvärr!

-Jag är allergisk mot katter! Ändå har jag två stycken, fråga mig inte varför.. ;)

-Min dröm att bli artist är fortfarande kvar! Har planerna på att söka till Idol 2012. Jag älskar att sjunga!

-Jag hade supersvårt att välja gymnasium! Det stod mellan en hästlinje och en musiklinje, till slut valde jag hästlinjen! Så här i efterhand kan jag känna att jag gärna hade hållt på med musiken också, jag vill liksom inte kasta bort det jag har..

-Jag älskar choklad!

-Jag är besatt av Vampire Diaries!
Den enda serien jag följer btw..

-Ett tag var jag superberoende av facebook, nu lockar twitter mera! Där kan man följa sina favoritartiser och allt, super!

-JAG ÄLSKAR JEDWARD! Men det visste ni inte va? ;) Jag kommer att gör allt för att få träffa dem.. Troligtvis träffar jag dom redan nästa lördag, awesome.



Nu kanske ni vet lite mer om mig? ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se