Dagens ridpass!

Debbie fick sig ett rejält galoppass ute i skogen imorse i ca 1,5h! Hon har all energi i världen, så det behövdes ett riktigt svettigt pass för oss båda ;) Började att jogga igång henne på rakbanan med mycket tempoväxlingar, övergångar och bogen in/ut osv, sådant som passar henne alldeles utmärkt för att hon ska bli lösgjord och avslappnad! Red på novat idag vilket kändes enormt mycket, jag fick lite mer häst i handen och hon vågade söka sig mer fram till bettet och var inte lika känslig!

Galopperade en hel del, bra kondition- och styrketräning faktiskt. Ibörjan av galoppen fick hon länga på steget och galoppera på-igenom hela kroppen och hitta ett bra tryck, sen jobbade jag mycket med att samla upp henne utan att tappa trycket i bakkärran och samtidigt ha henne avslappnad och elastisk. Hon var riktigt fin och var mjuk och trevlig att jobba med! Avslutade passet med att trava av henne lång och låg, jäklar vad fin lillskruttan var ♥ Fick en sådan galet härlig känsla när hon lossnade och släppte till, hon riktigt svävade fram med ett bra bakbensengagemang och lyssnade på mina hjälper in i minsta detalj! Åhh, vad fin hon är när hon blir sådär eftergiven & go!


Toppis fick sig ett hårt pass han också ute i skogen! Vi var ute i ca 75min och han fick verkligen göra sig av med massa energi idag :) Travade en bra bit på rakbanan där han var så satans fin, sen fick han galoppera uppför gräsbacken! Jisses vad det gick fort, jag råkade tappa honom när jag skulle fatta galopp och sen vart det kört, han sprang som en galning och tyckte det var buskul, men han stannade när han var lite trött. Så efter den fartfyllda galoppen tog vi oss en kort trav innan han fick skritta en lång bit hem. Han kändes väldigt fräsch och fin idag. Så söt var han innan galoppen när han skuttade runt som en tok, överlycklig att få galoppera, haha ♥


Nevvan fick vila! Hon hade en lös sko som höll på att flyga av närsomhelst, så jag tyckte det var dumt att ge sig ut så att hon inte vrickade till sig om skon skulle vrida sig.. Hon fick sig en omgång med ryktbortsen iaf :) Jag pratade med ägaren och hon skulle ringa hovslagaren illa kvickt, så får vi se när hovis kan slå på den igen! Kanske möjligtvis att jag kan rida henne ikväll, vi får se helt enkelt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se