Dagens ridpass!

Venuska och Nevvan red jag ut i skogen med i 30min var! Det var så galet varmt alltså.. Venuska var väldigt okoncentrerad, troligtvis för att jag var lite loj pga av värmen och även hon. Nevvan var riktigt fin, travade och galopperade en del :)

Toppis joggades på banan i 45min! Han var verkligen superfin idag och jobbade på bra. Blev mycket lösgörande arbeten med volter, tempoväxlingar och övergångar, la även in lite skänkelvikningar i skritt så han fick finslipa lite mer på dem :) Han kändes fräsch och samarbetsvillig som tusan, det var ett riktigt kämpigt, men roligt pass för oss båda!


Debbie fick sig en riktig genomkörare på banan idag i över timman! Hon var väldigt ofokuserad och lite smått halvloj till en början, ville verkligen inte engagera sig för fem öre, men efter mycket lydnadsövningar, lösgörande arbeten och hela tiden ha henne framme för skänkeln och kvick för hjälperna så lossnade och hon blev ruskigt fin! Hon var stum i vänstern, men efter att ha rundat henne för innerskänkeln i volterna och fått pusselbitarna på plats så lossnade hon även där och blev liksidig och loss i båda bogarna.

Galoppen var helt amazing och hon gick som en klocka rakt igenom! Hade en galet härlig känsla där, fina fina ponny ♥ På slutet när jag travade av hittade vi ännu mer stabilitet i formen och ett härligt sug på bettet och hon gick som en rund miljon! Hon var verkligen SUPERFIN!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se