Dagens ridpass!

Debbie fick sig en skrittur barbacka tidigt imorse! Vi var ute i 1h och det var så mysigt! Ponnyn traskade på med spetsade öron och vi lunkade på över stock och sten och bara hade det underbart! ♥ Jag skippade arbetet idag, det enda jag begärde av henne var att hon skulle skritta på lite mer och ha en energisk skritt, vilket hon givetvis hade eftersom hon var vääldigt piggelin såklart ;)

Dock lyckades jag flyga av mitt i allt! På ett ögonblick låg jag på backen och smakade grus.. Skrapade upp handen och blev trampad av ponnyn på låret eftersom jag la mig raklång framför henne! Haha, måste sett kul ut, så typiskt att det skulle hända just när jag var i min egna lilla värld och skrittade på långa tyglar. Hon blev förstås rädd för ett par kraxande fåglar som flög upp precis mitt framför henne, sen vet jag inte riktigt vad som hände, men på backen for jag! Debbies hov sitter nu som en tatuering på låret, men jag är glad som inte blev trampad någon annanstans och jag är glad att jag tog min långärmade tröja, annars hade jag fått skrapsår över hela mig! Finfint! ;)


Toppis fick sig även han en skrittur! Var ute i 45min, den här gången med sadel ;) Ville inte riskera någon mer avfallning här inte, haha. Han skötte sig bra och han fick med sig hunden som sällskap, det tycker plutten om! Gjorde inga större krusiduller än att få honom att skritta igenom hela kroppen med mycket energi.


Nevvan trimmade jag på rakbanan i 40min! Hade en helt annan häst idag, wow vad fin hon var :) När jag hittar knapparna och rider henne rätt, då känner man hur pass välriden hon är! Satt med ett smile på läpparna och latchade runt med minimala hjälper och hon satte allt finfint såsom övergångar, tempoväxlingar, halvhalter, sidvärtsrörelser osv! Galet roligt pass alltså!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se