Vad ska jag hitta på i sommar?

Ni kanske undrar vad jag ska göra i sommar? Många av er kanske till och med tror att jag bara ska vara hemma och ridaridarida, till viss del ska jag det, men jag har prickat in lite andra roliga saker faktiskt, tro det eller ej.

Som ni vet har jag galet mycket med hästarna denna sommaren, har nästan 3-4hästar att rida om dagen och eftersom jag alltid tar god tid till varje häst så tar det ju sin lilla tid ;) Men jag har även funderat på att låta mina två få en veckas vila om ca 2veckor, då jag kan hitta på lite annat hade jag tänkt mig!

Jag åker förmodligen till Stockholm den 9juli och den dagen spenderas med fina Linda och älskade, bästaste Jedward!  It´s gonna be totaly awesome. Känner att det kan vara läge nog att öva på lite fina repliker så man kan gardera sig om det vore så att vi får oss en liten pratstund med twinsen! De pratar ju så jäkla fort också, så jag får inte glömma att ha med mig öronen den dagen..


Sen pratade en kompis om att kanske dra till Halmstad några nätter, på östra stranden och det blir i sådana fall v.27-28 någon gång! Om inte så åker vi nog till Göteborg och Liseberg :)

Jag tror det är i Augusti som min family åker iväg till Gotland och jag hänger givetvis med! Vi ska vara där i 3dagar och en av de dagarna är det bröllop för några bekanta till oss. Ska bli superkul, då jag aldrig varit på Gotland innan :)

Det har även gått rykten om att my loverboys Jedward ska göra en Sweden tour! Då kommer jag även befinna mig i så många städer som de ska besöka, haha!

Den 26-27augusti är det Eksjö Stadsfest! Uppemot 80 artister gästar detta ställe och jag ska självklart dit med kompisarna. Eric Saade, the Ark och september, för att bara nämna några stycken..

Utöver detta ska även hästarna ridas och hårdtrimmas + lite annat skoj såsom fester osv!

Blir tyvärr inte något Falsterbo för mig iår, känner att plånboken inte riktigt tillåter detta.. Buhu :(

Vad ska ni hitta på i sommar då? :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se