Tävlandet ger mersmak!

Känner ett stort sug efter att tävla! Gårdagen gav verkligen mersmak och jag känner att jag vill ut på hoppbanorna nu. Dock dröjer det nog ett par månader till, men jag brukar alltid klicka in på hästnet varenda dag. Det är en hel djungel av hästar, i alla prisklasser och i princip alla vill man ha! Svårt val att välja ut en av alla tusentals hästar som finns.. Men jag ska nog lyckas ;)

Nästa helg ska jag iväg en sväng med Debbie! Jönköpings läns fjordhästförening anordnar varje år en hopp- och dressyrdag där man kan välja valfri höjd i hoppningen, superbra! Ska vara med på bomträningen och bara rulla på över ett par bommar som en bana och om allt känns bra så efteranmäler jag mig till en liten småhöjd också :) Egentligen är detta så simpelt som det bara kan bli för Debbie, men har hon en tittig ryttare så är det klart hon blir lite smittad också. Men vi jobbar på det och jag ser det här som en utbildningsnivå för att bara komma ut på nya miljöer och på så sett bygga upp självförtroendet lite! Jag måste bara lära mig och lita på min ponny..

Ni får tycka vad ni vill vad det gäller det här, men jag har en baktanke och vet vad som är bäst för mig och Debbie i nuläget! Hon kan hoppa en 110cm om hon så vill, men det här handlar om mig och mitt sätt att hantera situationen och höjden spelar ingen roll om det så än är 30cm eller 1m, nu satsar vi på att bygga upp självförtroendet och tilliten till varandra för att sedan komma ut på några lokala hopptävlingar. Vi skyndar långsamt, så att säga.. ;)

Kommentarer
Ellen Källgren

Det blir väl jättekul? Bra miljöträning är det ju dessutom så att hästen man rider kanske blir ännu mer bekväm med att åka på tävling :)

2011-05-16 » 19:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se