Tävling med Debbie 21Maj!

Var på en liten tävling här omkring i krokarna idag! Hoppade bara minimini, dels för att vi bara skulle få komma ut och se en stänk andra färger på bommarna och också för miljön och känslans skull, inget annat. Egenligen var detta så simpelt som det bara kan bli för Debbie, jag vet att hon har kapacitet som heter duga, men om vi ska kunna bevisa det så gäller det att börja från grunden och kämpa sig uppåt ;) Precis så vi gjorde idag! Man måste ju börja någonstans liksom..

Framridningen gick riktigt bra och ponnyskruttan var superfin! Gjorde mycket sidvärtsrörelser, ställa/böja och lite lydnadsövningar och hon lossnade, släppte till och blev väldigt eftergiven av det!

Första klassen(fjordskuttet): Inget direkt ansträngande utan det var bara att lyfta lite smått på hovarna och så var vi över! Debbie kändes väldigt lugn och stabil för ovanlighetens skull, inga lufthopp eller tokryck utan hon tågade på framåt och lyssnade på mig. Dock så slog hon på niten på sista hindret, oturligt nog, men hon är så oerhört känslig för allt runtomkring och i detta fallet så hade de satt på ett A4 papper på en hink, som nummerlapp, och det var såklart livsfarligt! Haha, men annars kändes rundan okej :)
4fel

Andra klassen(fjordskuttet): Skulle egentligen hoppat högre, men kändes som om jag bara skulle förstöra för Debbie då och sabba hennes självförtroende helt. Med andra ord så var jag inte riktigt redo för det och jag ville som sagt inte förstöra det som vi håller på och bygger upp-nämligen tilliten och samspelet mellan varandra! I denna klassen gick det bra och hon var inte ett dugg tittig :) Fick en bra känsla rakt igenom och allting flöt på. Gick nolla!

Ångrade mig faktiskt lite att jag inte tog mod till mig och försökte ta en högre klass, men ibland är man efterklok! Nu ska vi i vilket fall som helst träna vidare och ta oss till våra mål. Vi vet, vi vill och VI KAN! Pfft, ponnyn hoppar ju 110cm LÄTT, min hjärna måste bara lära sig och inte tänka på allt som kan hända hela tiden, gaaah.

Är väldigt nöjd över ponny idag! Hon skötte sig prima ballerina och ställde upp för sin matte till 110%! Älskade, fina ponny ♥



Vi var kanske inte bäst, men vi var iaf snyggast! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se