Dagens ridpass!

Debbie trimmade jag igenom på banan i 1h! Vilket jäkla ruggväder det var, men ponnyn kämpade tappert på in i det sista. Jag hade samma upplägg som gårdagen med att rida igenom henne en halvtimme i skritten innan jag fortsatte med traven och galoppen, då slapp vi all tjaffs i traven eftersom hon redan var lösgjord och mjuk i kroppen.. Hon var verkligen superfin och tog alla hjälper helt klockrent, älskar den ponnyn alltså! ♥ Gjorde framdelsväningar, skänkelvikningar, ställde/böjde igenom henne och la in mycket övergångar och tempoväxlingar, hon var riktigt lydig och framförallt väldigt positiv. Riktigt nöjd med passet då vi fick igenom det vi ville och det resulterade i ett fokuserat ekipage, samt en väldigt go och eftergiven ponny!


Toppis trimmade jag igenom i 40min på banan! Samma visa här, riktigt äckligt väder, men han brydde sig inte ett skit även fast ländtäcket flög upp på min rygg en gång, haha. Han kändes faktiskt superfin idag, rullade på i ett bra tempo och var väldigt mjuk i kroppen. Lösgjorde honom genom mycket ställningar och han blev riktigt härlig att jobba med på slutändan, fina pojk! :)


Venuska fick vila! Annars hade jag ridit ut i skogen på henne nu och det är alltför riskabelt i denna storm.. Några träd har redan åkt ner, så jag tog det säkra före det osäkra!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se