Dagens ridpass!

Hopptränade Indus idag på skolan! Han kallas kamelen eftersom han är så stel, har en udda hoppteknik och rör sig lite annorlunda.. Men han var inte riktigt den hästen jag hade förväntat mig, han var mycket mysigare än vad jag trodde. Jag fick lite tips av tränaren hur jag som bäst skulle lägga upp min framridning för att få honom så mjuk och loss som möjligt, han lossnade faktiskt relativt fort och gick helt okej :) Hoppningen var lite sådär, jag fick väcka honom mellan hindrena då han gärna ville vara lite bekväm och inte ta tag i hindret när det kom, men imellanåt satte vi det och då kom allt efterhand så som rena galoppombyten efter hindret, mjukare häst och lite mer tryck och power. Vi hoppade olika serier med mycket övergångar och 5½, något hinder låg på 1m på slutet och då lyfte han på tassarna en aning! Men överlag är jag nöjd och han var fin!


Debbie fick komma ut och joggas nu ikväll i 40min! Snacka om pigg ponny som gick på som en ångvält ;) Travade lite smått på grusvägarna och hon var riktigt mjuk och härlig att jobba med! Känns verkligen som mitt nya "ridsätt" på henne ger resultat, för hon är grymt fin just nu! Bästa ponny ♥


Toppis reds utav pappa! Han gjorde mig sällskap när jag red Debbabus. Toppelius traskade snällt på bakom D och så fort han kom för nära så fick han sig en varning av en sur ponny med tävlingshuvud och nerverna utanpå!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se