Dagens hiss..

går till mina hagar här hemma! Haha, det lät väldigt konstigt? Hur som helst så verkligen ääälskar jag mina hagar här hemmavid och jag tror nog Debbie & Toppis gör det också.. ;) Tänk om alla hästar fick möjligheten att gå i en sådan gigantisk hage och kunna röra på sig hur mycket som helst!

Vet att det är många från min klass/skola som läser min blogg och så jag tar ett konkret exempel! Om man lägger samman alla hagar på Riddersberg så utgör inte det hela den storleken av våran hage. Och då menar jag när man räknar med aléhagarna, hagarna bredvid smedjan och hagen i musslebo! Förstår ni då hur bra mina hästar har det? I skolan fightas 20-30hästar om dessa hagar medans mina går på lika stor yta, om inte större och de är bara 2!

Sen har vi en till hage som är något mindre, men inte alls liten liksom! På en del ställen är det skogspartier med kuperade marker och sen har vi släta åkrar, så de går verkligen på varierande underlag..

Man kan ju inte direkt påstå att vi blir "anmälda" för att hästarna går i för små hagar och inte kan röra på sig fritt i alla gångarter varje dag! Vi kanske borde plocka åt oss lite fler hästar för att fylla ut tomrummen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se