Dagens ridpass!

Debbie fick sig en tur ut i skogen på 75min! Idag var ponnyn minst sagt explosiv och gaaalen.. ;) Red fram och tillbaks på en lång, mjuk grusväg! Travade hela första biten och galopperade sen en rejäl bit. Hon var stundtals riktigt fin i traven, gjorde lite öppnor/slutnor för att få henne att sätta under sig mer och bli loss och avslappnad i formen!
I galoppen fick hon bara rulla på i ett friskt tempo, men ponnyn blev riktigt taggad & het, drog iväg i full kareta.. Haha, dessutom var hon så jävlig och tvärnitade för något litet löv som låg lite läskigt i dikeskanten! Hon pinnade på som sjutton innan jag fick ta tillbaks henne och försöka få stopp på ett rent ut sagt tuffande ånglok, när hon väl studsandes saktade av så blev det mycket lydnadsövningar restan av biten hem för att få lite hyffs i busfian. Då jäklar var hon riktigt fin och go i alla gångarter ♥


Toppis joggades ut i 40min i mörkret! Han var jättefin och go att jobba med idag :) Rullade på i ett bra tempo, bra form och var riktigt positiv till allting, härligthärligt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se