Dagens ridpass!

Debbie trimmades på banan i över 1h! Idag stod bomarbete och markarbetsövningar på schemat. Ponnyn var helt lysande, det var bara piloten som gjorde sina misstag som kostade en dyrt.. Att jag aldrig kan lära mig att rida ordentligt! Red fram ganska kort och intensivt, ställde/böjde igenom henne och lösgjorde henne i alla gångarter innan jag påbörjade lite galoppbommar på diagonalerna och bara lät henne rulla på! Hon blev minst sagt piggelin och laddade på som bara den, råkade tappa henne en gång innan två bommar och hon for iväg i en katapultfart och lyfte kvickt på benen, snabb är hon allt.. ;)

Hoppade även ett kryss några gånger! Fick sätta upp tempot rejält, rida ihop henne, rama in henne och göra allting så bra jag kunde, annars ställer hon inte upp.. Men det är bara bra, eftersom man lär sig den hårda vägen, att göra rätt från början! Hon överhoppade sig lite ibörjan, men sen lyfte hon knappt för att det var så litet, haha! Det är ju oftast vid högre höjder som hennes fina språngkurva märks ytterligare. Men jag är nöjd över henne, på slutet var hon suuuuperfin och så härlig att jobba med, uuunderbart! ♥ På söndag blir det hoppning/markarbete igen.. Look forward to it!



Toppis fick sig också ett markarbetspass! Precis samma som med Debbie.. Han var så himla lydig och fin att jobba med idag, han brukar alltid tuffa på när det kommer bommar/hinder framför ögonen på honom men idag väntade han faktiskt på mig och tog det lugnt ;) Han kändes verkligen superfin och fräsch! Gaah, var så roligt att rida honom idag, lilla plutten ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se