En sak ni kanske inte visste om mig..

Jag har väldigt svårt att lita på folk.. Och då menar jag väääldigt! Håller alltid låg profil när jag snackar med personer, jag försöker att inte säga något opassande, något som egenligen är en hemlighet för mig för jag är rädd för att det ska läcka ut eller att det blir ett enda stort rykte!

Därför håller jag oftast mer privata saker för mig själv, kan berätta dom för de allra närmaste, men det är knappt det! Sen har jag svårt att lita på folk utöver det, så som när någon ska göra något åt mig, ta hand om mina hästar osv.. Det är bara ett fåtal personer som jag faktiskt skulle "våga"  låta ta hand om mina hästar när jag åker bort eller inte är hemma, de personer som jag skulle våga låta är sådana personer som jag VET skulle fixa ut det superbra och göra det jag ville/bad om på ett strålande sätt, som jag vet INTE skulle slarva med något.

Jag är dessutom en bra personkännare, känner på mig hur en person är! Det är väl både en för- och nackdel, men det är så jag är! Med detta menar jag inte att jag inte litar på någon, men jag har svårt för att lita på en del, sen finns det massvis som står mig varmt om hjärtat såklart ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se