Debbie har en räv bakom örat..

Jag tror nog Debbie härmed får bli kallad för räven eller Lurifax! Hon gav mig en riktig åktur idag, tyvärr svek kroppen mig gällande balans och reflexförmåga så jag smakade grus..

Det var så nära att jag höll mig kvar, klarade hennes helikoptersväng på en milisekund hängandes i luften, men hon blev lite smått bekymrad att jag hängde med halva kroppen 1m ifrån henne så då kastade hon sig bakåt och jag flöööög straight down. Men som sagt, man kan ju inte gå förbi en fladdrande presening. Det förstår väl alla? Jag som precis skulle luta mig fram och klappa henne på halsen för att försäkra henne om att den inte skulle springa efter och käka upp henne, men då tog räven sin chans att lätta på kroppen åt motsatt håll!

Sagan tog inte slut där! Hon galopperade glatt iväg mot en hästgård, där hon visste så väl att det fanns hästar att kika på och en rad småbarn. Just där hittade jag henne, i en trädgård. Tur att en som bor där redan lyckats fånga henne, himla snällt! Jäkla ponnybus!

Resten av turen gick bra! Hon var lite tittig, vilket nog berodde på att hon kände att jag var beredd för att hon skulle reagera på saker som vi red förbi, men stundtals gick hon ruskigt fint! I galoppen var hon dock långt uppe i rymden och svävade, men hon fick galoppera i mitt tempo och då demostrerade hon lite genom att börja studsa på stället och gärna i diket. Men de stunder då hon verkligen lyssnade på mig, gick riktigt kontrollerat och var eftergiven för hjälperna, shit vad den bruna räven var fin då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se