Dagens ridpass!

Debbabusen var först ut på schemat idag! Ryktade+gosade med henne i över timman innan jag gick en promenad på 1h. Hon var så himla mysig, go och alldeles, alldeles underbar! Hon har humör och en enorm vilja som heter duga, men bakom all den kaxiga sidan så döljer det sig en riktig charmknutte med ett megastort hjärta av guld. Hon är verkligen så härlig eftersom hon är så pass speciell och personlig! Helst när hon tar fram sina pepparkaksögon och borrar in sin mule i mitt hår eller lägger hela huvudtyngden på mina axlar, myser och njuter. Åhh lilla vännen, none can change the relationship we´ve together! För världen är hon bara någon, men för någon är hon hela världen. 
 
Venuska red jag ut i en halvtimma! Hon gick på rakbanan igår och jobbade på ganska så rejält, så idag fick hon en bensträckare med lite trav & galopp på det också. Inget speciellt krävande alls och hon kändes lite matt, så det passade bra med en lugn tur! Fick dock henne att vakna lite mot slutet, då började hon jobba på bra :) 
 
Mejja trimmade jag på banan i 20-30min! Jag såg inga synliga skador efter hennes egna händelserika motionspass tidigare idag, sådan lättnad. Hon var riktigt trevlig att rida! Hon var lugn i stallet, att hantera och också i ridningen. Kändes som hon gillade de nya sakerna och började söka mera kontakt med hand och skänkel. Dock protesterande hon lite i traven, så jag plockade åt mig ett spö som en förlängd arm/förstärkt skänkel och petade till med den när hon började tjura ihop och då tog hon inativet att fortsätta framåt istället, såklart kom det några kickningar när hon insåg att jag tog kommandot som en liten demostration. Hon har lite humör, men det ser jag bara som något positivt. Gick riktigt bra faktiskt och jag är nöjd över henne, fina Mejja! 
 
Idag red vi förbi ett får som stod bredvid paddocken utan några större konstigheter och hela högen stod bara några meter ifrån, det tar sig med fårskräcken :) Hon är sååå fin och positiv med ett bra psyke, det ska bli kul att se vad det blir av henne i framtiden! 
Kommentarer
Erika

Va skönt att Mejja inte skadat sig efter de där. :)
Gud va hon ser stor ut på bilderna. :)

2012-06-27 » 22:39:47
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Emelie

Vad häftig hon såg ut på den andra bilden :)

2012-06-28 » 13:12:29
URL: http://emeliefalk.blogg.se
Anki

Ni ser så fina ut ihop. Hon ville tydligen med dig på promenaden, gott att det gick bra :)

2012-06-28 » 13:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se