Dagens ridpass!

Venuska fick sig en tur ut i över timman i den gassande solen! Vi skrittade en bra bit innan vi travade och galopperade på rakbanan för att därefter skritta av, nöjda och belåtna hemåt. Hon kändes lite loj, troligtvis av värmen, men jobbade på kalas när jag bad om det :)
 
Mejja red jag en stund på banan! Andra passet för oss där och för att vara det och med tanke på hennes utbildningsnivå/kunskaper så gick det jättebra! Fåren var dock väldigt läskiga så hon blev lite uppspelt och trippig ett tag, men efter lite skritt ett par varv och en pappa som jagade bort dessa små lurvbollar så kunde vi fokusera på arbetet igen. Hon blev stundtals riktigt avslappnad och började söka sig neråt-framåt! Vi tränade på enkla saker, men ack så svåra som gas & broms, rida rakt fram och hålla takt och balans. Hon var duktig, och vi kunde inte begära mer än så för hon skötte sig över förväntan, igen! Travade 3varv i varje varv också med en god framåtbjudning :) 
 
Debbabusen och jag fick lite egentid i nära på timman! Ryktade igenom henne samt gosade en bra stund, finafina ponny! Tänk när den turboladdade ponnyn ska börja ridas sen? Full rulle kanelbulle! Hon längtar nog, liksom jag längtar att få sitta på hennes härliga rygg. Men tills dess får vi nöja oss med ryktstunder och promenader och det uppskattas väl också, älskade ponny 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se