Dagens ridpass!

Mejja red jag ut i en halvtimma idag! Vi skrittade i stort sett hela tiden, men la in lite trav i slutet också. Hon är ju som sagt inte skodd än, blir det imorgon, så vi tog det väldigt vackert. Men hon skötte sig riktigt, riktigt bra! Vi red på ställen som hon aldrig har satt sin hov på innan, men hon traskade på med spetsade öron och var positiv till allting. Jag tror vi har gjort ett väldigt bra köp/kap, hon är så himla samarbetsvillig och känns väldigt bra ridmässigt. Fina häst, vad ska det bli av denna häst i framtiden tro? Hon har huvudet och viljan för att lyckas, det är jag säker på! 
 
Debbabusen skrittades för hand i 30min! Hon ska ju som sagt inte gå nu pga insemineringen men en liten tur skadar ju inte, det är ju princip detsamma som att gå i hagen för henne, bara att hon uppskattade det här 1000ggr så mer. Hon var så pigg & glad, bästa ponnybus! 
 
Sist ut var Venuska som fick motioneras en 30min runda hon också! En del skritt, men travjobbade henne relativt mycket samt tog en kort galopp. Hon kändes lite matt, men var stundtals fin att rida :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se