Dagens ridpass!

Skrittade ut en sväng på Mejja idag och än en gång skötte hon sig galant! Trots den lilla turen på 20min så lyckades vi få oss både en hagelskur och en regnskur över oss, men det bekymrade inte henne det minsta. Fina häst!
Dock ömmar hon på gruset eftersom hon går barfota än så länge och det mesta av våra ridvägar är ju antingen grus eller sandvägar, så hon kommer härdanefter att få vila ett par dagar innan hovis kan komma ut. Som sagt, jag har ingen bråska med att komma igång snabbt, utan vi skyndar långsamt!

Hon är en väldigt positiv, sällskaplig och härlig individ iaf! :)



Venuska red jag ut en timma på rakbanan! Herregud vilken händelserik tur.. Har varit med om en skentur, bocktur, fintur och fultur. En liten tjej ville klappa V på stora vägen och det hela slutade med att hon ställde över 100frågor samt kramade och pysslade med hästen i flera minuter tills en buss dök upp bakom oss och skulle köra förbi, då drog V iväg med bussen hack i häl innan föraren insåg att det kanske vore bäst att stanna. Som tur var fick jag stopp på den fuxiga faran, men det kunde likaväl slutat allvarligare! Tjejen aktade ju såklart på sig och sa hejdå när det bärde av, hahaha.

På hemvägen fick vi ett ponnyekipage bakom oss som tillslut galopperade förbi vilket hon laddade till för och blev helt crazy! Det minsta lilla jag tog i henne så lättade hon bak eller stod och hoppade på stället, så jag fick trava/galoppera tills jag kom om ponnyn igen och kunde skritta hemåt på en stressad häst. Utöver det så var hon stundtals riktigt fin och stundtals inte! Motion fick hon iaf och jag är nöjd för trots all kaos så var hon ändå kontrollerbar så jag behövde inte ora mig att vi skulle fara och flyga till Kina :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se