Dagens ridpass!

Plockade in Mejja i stallet själv för en stunds ompyssling! Hon har haft en annan häst inne samtidigt för att inte pröva henne för mycket nu ibörjan och chockera henne, men idag fick hon bevisa att hon klarade sig själv. Hon är fortfarande lite skraj för fåren då vi inte har låtit henne undersöka dem ännu eftersom vi vill att hon kommer till ro med allt annat och känner sig hemmastadd innan det är dax för det! Men fåren är som en skräckblandad förtjusning för henne och hon förknippar gärna stallet med just dem.

Hon skötte sig bra i stallgången! Lite smått otålig och ovan vid en del moment så som att lyfta bakhovarna, då ville hon gärna lägga in en liten kospark och ju mer jag tragglade med de där små "problemen", desto mer irriterad blev hon på mig, men skam den som ger sig för i slutet accepterade hon läget och skötte sig finemang :)
Kommer plocka in henne i princip varje dag den här veckan för ompyssling och såklart för träningens skull, jag tror att allt kommer lägga sig mer och mer ju mer hon kommer över fårskräcken! I hagen är hon världens goaste och vill gärna göra en sällskap så fort man visar sig utanför dörren, gullebäbisen!


Venuska joggade jag ut i 45min! Hon var pigg och glaader, möjligtvis något trött efter gårdagens pass men hon skötte sig bra :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se