Dagens ridpass!

Idag var det dax för första hemmaturen på Mejja och hon skötte sig alldeles exemplariskt! SÅ GLAD! Hon var lugn och fin trots att det var liv och rörelser runt omkring, det enda var fåren hon var lite rädd för men hon gjorde ingenting speciellt mer än kikade några extra gånger för att försäkra sig om att de inte skulle komma och skrämma henne.

Skrittade för hand ett par varv på banan innan jag satt upp och skrittade samt travade pyttelite innan jag tyckte att det räckte för dagen eftersom hon var så himla duktig! Kunde inte gått bättre än vad det gjorde, fina häst!

Hon känns som ett bra grundmaterial att utgå ifrån, lugn och snäll men piggelin! Sen får man ju räkna med att det kommer dyka upp lite unghästfasoner och då är jag nog ganska glad att ha liv(hals)remmen till mitt förfogande haha. Men det här känns bra, riktigt bra! Såå kul :)

Venuska skrittade jag ut barbacka tillsammans med my friend Katta! Vi turades om att sitta på den sköna hästryggen och snackade en massa gojja, härligt det med ibland! :D
Kommentarer
Anki

Ser så fint ut. Jättekul att följa er!

2012-06-06 » 20:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se