Ireland, lovely Ireland!

Helgen v.32 sätter jag mig på flygplanet ner till Killarney i Irland! 4veckor ska spenderas där nere på självaste Killarney Riding Stable. Bara jag och en kompis. Jag tror att det kommer bli en väldigt lärorik och intressant resa! Inte bara för att se hur de behandlar hästarna i andra länder utan också landskapet och allt runt omkring. Vi ska verkligen ta tillvara på varenda lediga stund och utforska stället. 
 
Arbetet därnere kommer vara att ta hand om hästarna samt guida olika sorters turister på 1,2 eller 3h turer i Killarney national park samt motionsrida hästarna. Om man inte kommer hem med någon ytterliga hästerfarenhet så är jag ganska säker på att vi kommer prata engelska på ett helt annat sätt efter 4veckors guidning och tvång till språket. Jag är taggad, men samtidigt lite smått nervös! Det här är tredje gången utomlands för min del och första gången själv utan ett vuxet sällskap. 
 
Vi ska dock bo hos en gästvänlig familj som en släkt till mig har bott hos en längre tid innan, så vi intar hennes gamla rum. Vi har bara hört gott om Irland och Killarney! Pappa pratade med en irländare förra veckan som berättade att det var så himla vackert i Killarney fast det regnade en del.. Men det är vi väl vana vid med tanke på det svenska vädret? Staden är nästan som en saga med rosa och mysiga små hus med pubar i varje kvarter om inte mer. Det här ska bli riktigt kul och vi kommer komma hem med nya erfarenheter i bagaget, det är jag säker på! 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se