Inside the box, not outside..

Idag har Mejja lyckats åstadkomma en rad olika saker. Jag är glad att hon är hel efter dagens bravader, höll på att få en hjärtinfarkt och var tvungen att blunda vid ett par tillfällen för att inte sätta hjärtat i halsgropen totalt! 
 
Hon har haft ett gymnastikpass i hagen och utanför. Inom loppet av en kvart hoppade hon studs, längdhopp, höjdhopp, bergsklättrade, besteg Mount Everst, brottades med alla stenar och lera.. Och inte ens en skråma eller svullnad är synlig på den stålhästen ännu! I samband med min egentid med Debbabus så skulle vi ju såklart gå en promenad i en timma ute i skogen, men Mejja blev i desperat behov av en kompis i hagen så hon hängde med oss en bit, inne i hagen, och mejjade ner allt i hennes väg tills hon blev fast och tog ett megahopp över stängslet till oss. Väl på andra sidan så var det som det föregående aldrig hade hänt, hon hittade nämligen massvis med nytt gräs att äta och var hur nöjd som helst! 
 
Fick vända och släppa in henne innan jag kunde gå igen.. Snacka om att Debbie kollade lite fundersamt och förvånat på oss! Hon försökte göra om samma procedur när vi skulle traska iväg igen, men den här gången satsade hon inte på stängslet utan stannade kvar. Väntade på att hon skulle komma galopperandes bakom oss när vi väl kom iväg på våran tur, men icke. Skönt det! Jag visste inte riktigt om jag skulle låta henne vara själv på grund av skaderisken men samtidigt måste hon någon gång lära sig att vara själv för det är ju inte första gången hon kommer vara det en stund och idag var det ett ypperligt tillfälle att träna det på. Men jag måste ju säga att jag är förvånad att det gick så bra som det gick, en annan hade ju brutit alla benen i kroppen av de sakerna hon utsatte sig för. Superwoman eller vad? Vi får göra en extra koll nu ikväll när jag ska rida och härdanefter får hon acceptera att lämnas själv genom lite träning. Det blir nog bra, hon var lugn när jag kom tillbaks iaf! 
Det roliga var att hon gjorde allt så coollugnt och smidigt, ett framtida fältävlansämne kanske? Hoppa kan hon ju, det har vi ju fått bekräftat efter dagen ;)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se