Sommaren är kort, det mesta regnar bort!

Det har fullkomligt SPÖREGNAT hela natten! Kan inte påstå att jag sovit speciellt bra då jag tänkte på hästarna som stod ute, med regntäcken på, men ändå. Strax efter 5-tiden så for jag upp klarvaken och kastade på mig kläderna och sprang ut, klarade inte av att ha de ute på mitt samvete! De stod som packade sillar och var blöta från topp till tå, där täckena inte skyddade! 
 
Nu har jag precis slängt ut de igen efter ett par timmar under tak och regnet skulle fortsätta att droppa, så ikväll får de nog vara inne så att jag kan sova. Har mockat och fixat, skulle även ridit tidigt imorse för att komma upp i skaplig tid, men med en blöt häst och regnet som föll så kändes det inte så lockande. Får bli ikväll istället! Debbie & Mejja hade latjo lajbans i hagen. Min lilla ponny lär Mejja alla möjliga sorters konster som både är till en fördel och en nackdel ibland.. suck haha! 
 
Som alla andra dessa regniga dagar så ska vi nu styra kosan mot ett köpcentrum och kika runt på lite saker. Jag har presentkort kvar sen min födelsedag, så det kanske är på tiden att spendera upp dom. Har även lovat min kusin att umgås med henne idag då hon åker till turklandet snart och jag till Irland. Det får bli en liten mysdag i stan helt enkelt :) 
Hoppas ni får en bra dag!
Praktik på polisrytteriet, åhh!
Kommentarer
Erika

Samma väder här.
Åkte förut o slängde in mina, men de var inte speciellt pigga på o stå inne.

Men ett tag fick de ändå stå ut med o stå inne o torka lite.

2012-06-25 » 17:21:35
URL: http://eriikapettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se