Jag har köpt mig ett riktigt wildcard..

Idag gick min nya häst igenom besiktningen utan anmärkningar! Ni anar inte hur jag så gärna velat skriva allting här, men jag har hållt fingrarna i styr för att inte bli allt för besviken ifall allt skulle gå helt åt fanders..

I måndags var jag som sagt och provred en häst, en häst som vi hittade på annons för 1,5vecka sedan men som vi la åt sidan då det inte var aktuellt med storhäst ännu. Men efter en hel del betänketid så bestämde vi oss för att ge det ett försök. Jag kan inte riktigt fatta att jag köpt mig en häst på SAMMA ställe som vi hittade Debbbabus. Helt galet alltså!

Magnolia Gay "Mejja" som hon heter är ett brunt sto, 169,5cm, med strimbläs och två vita strumpor samt lite vitt på det tredje benet. Hon är 5år, endast riden i skritt och trav samt vilat sen i höstas pga graviditet+dräktig häst året innan. Hon är alltså inte utbildad och kan inte så mycket, ett riktigt wildcard med andra ord. En häst som jag tror på och förhoppningsvis lyckas med! Men eftersom det är svårt att se vad i världen hon står, så får vi helt enkelt känna oss fram och se vad den damen har att ge i framtiden.

Imorgon hämtar vi henne, i samma veva som Debbie kommer hem! Jag har tyvärr inte provridningen dokumenterad då pappa och jag mer var fokuserad på hästen än att fiffla med kameran, men jag ska fota en del imorgon när vi hämtar henne. Dessutom ska det klickas bilder framöver, så ni är allt välkomna att följa vår utveckling i ur och skur! Det ska bli intressant att se vad som går att plocka fram ur den hästen :)

Det vankas mycket slit då hon har noll kondition och är väldigt grön, jag kommer lägga upp allting som om hon vore en 3åring som ska ridas in så att vi bygger upp en grund innan vi arbetar oss uppåt!


Lite kul att jag har predikat om att min nästa häst ska vara en läromästare så att jag får komma ut och få rutin samt lite flyt.. Men vad gör jag? Jo, köper en grön unghäst! haha
Kommentarer
Ellinor

Lycka till med din nya bebis! ;) super fin är hon!!



Unghästar är det bästa, man skapar ett otroligt starkt band tsm eftersom man går igenom så mycket..

Helt underbart! :D

2012-06-01 » 08:35:04
URL: http://deya.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se